Rólunk

Alapgondolatunk: „A fájdalom csillapítása isteni tett.”
( Hypokratesz)


A jól felszerelt rendelők, a magasan kvalifikált fogszakorvosok, a légkondicionált helységek – és mindenekelőtt a kiváló páciens- orvos kapcsolat együttesen eredményezik, hogy a kezeléstől való szokásos szorongás és félelem csökkenjen, sőt akár teljesen megszűnjön.

Mi Önökért vagyunk!

 

 

 

 

Nyitvatartási időnk:

Hétfőtől – Péntekig: 8:00-tól 20:00-ig
Szombat -Vasárnap: 8:00-tól 18:00-ig  

HÉTVÉGI NYITVA TARTÁS!

Telefonos érdeklődés és bejelentkezés: +36 1 389-09-42

 

Klinikánkon teljes átfogó fogászati ellátást ajánlunk.

DSC_0141A klinikánkon dolgozó orvosaink folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt azért, hogy a legmagasabb európai uniós elvárásoknak megfeleljenek, és minél jobb ellátást nyújtsanak betegeinknek- a lehető legkevesebb kellemetlenség árán. A fogászati rendelőnkben történő szakmai munka minőségét egyetemi oktatói és klinikai gyakorlattal rendelkező fogorvosaink biztosítják.

Gyors munkavégzés, hogy Önnek ne kelljen a rendelőben vesztegetnie a drága idejét!
Nagyra értékeljük az Ön idejét, ezért arra törekszünk, hogy – a minőség fenntartása mellett – a lehető leggyorsabban végezzük el feladatainkat.

Ha Ön előzetesen bejelentkezik fogászatunkra, a megbeszélt időpontban már felkészülten fogjuk várni. Természetesen nálunk is néha elkerülhetetlenül előfordulnak csúszások, azonban ezeket minden esetben próbálunk minimalizálni.

 

A fogtechnikus által készített egyedi darabok  gyorsan, általában 5 nap alatt el szoktak készülni, és még a bonyolultabb, kombinált munkák esetében sem szokott 2 hétnél tovább tartani.
“a lehető leggyorsabban végezzük el feladatainkat”

Rendelőnkben végzett fogászati ellátás jellemzői:

  • Fájdalommentes fogászati és szájsebészeti beavatkozások!
  • Szakmailag és emberileg is jól felkészült szakorvos team!
  • Európai Uniós követelményeknek megfelelő környezet!
  • Amerikai és nyugat-európai anyagok, műszerek, technológiák!
  • Kimagasló laboratóriumi háttér!

 

Természetesen mindenki ragyogó, tökéletes mosolyra, hosszú távon egészséges fogakra vágyik, és ezt várja el a fogászati kezelések végeredménye képen is. Ennek ellenére a legtöbb esetben a már kialakult fájdalom és nem pedig a különféle panaszok megelőzése vezérli pácienseinket első alkalommal hozzánk. Szinte kivétel nélkül a régi negatív emlékekre, élményekre hivatkozva jutnak el odáig, hogy csak a végső pillanatban, csillapíthatatlan tünetek esetén keresnek fel bennünket, rendkívüli módon szorongva, tartva a rájuk váró beavatkozásoktól.

Úgy gondoljuk, elsődleges feladatunk pácienseink félelmének eloszlatása, akut panaszainak fájdalommentes orvoslása, ezáltal egy olyan páciens- orvos viszony kialakítása, amely a bizalomra épül.

DSC_0279

 

Fontos számunkra, hogy a rendeléseinket látogatók nálunk biztonságban érezzék magukat, merjék vállalni az általunk szükségesnek ítélt beavatkozásokat, sőt kialakuljon bennük az igény a rendszeres fogápolás és rendelői kontroll iránt akkor is, ha aktuálisan éppen nincsenek panaszaik.
Ezek után a ragyogó mosoly elérése valóban nem lehetetlen.

 

 

Nagy szaktudású, összeszokott, hivatását szerető csapatunk célja:
magas színvonalú, páciensközpontú gyógyító tevékenység folytatása.
A fogászati kezelések jó hangulatban, közvetlen légkörben folynak, így betegeink szívesen járnak vissza.

Koncepciónk, hogy pácienseinknek a ma elérhető legmagasabb színvonalat barátságos, vidám környezetben biztosítsuk, megfizethető árakon.
Teljes körű fogászati ellátás áll betegeink rendelkezésére egész héten.

 

Hova tovább?

– Kérjen fogászati időpontot!
– Tekintse meg díjainkat a kedvező fogászati árak oldalon!
– Ismerje meg csapatunkat!
– Nézze meg a barátságos fogorvosi rendelőnk képeit!